Diensten

Online business management

Je eigen online bedrijfsleider, vraagbaak, klankbord, rechterhand.

Voor ondernemers die hun online zichtbaarheid willen vergroten, willen groeien, die hun bedrijf toekomstbestendig willen maken, die algemene ondersteuning zoeken om hun werkdruk te verlichten, die toe zijn aan meer structuur en het automatiseren van processen, die een groot (of niet zo groot) project gaan starten en dat niet alleen willen gaan doen, en/of die (willen gaan) werken met een online business manager en/of compact team van zzp’ers.

Virtual assistant ondersteuning

Ondersteuning door een of meer VA’s uit mijn vaste pool. Een goede assistent is écht haar gewicht in goud waard.

Als je haar eenmaal gevonden hebt en het werkt, dan kun je je lol niet op. Samen sta je sterk. Het gevoel van een vaste assistent hebben waar je op kunt bouwen en vertrouwen, dat is goud. Dat gun ik iedere ondernemer.

Helderheid, Structuur & Doelen sessies

Met mij, over jou en je bedrijf, je doelen, wensen, knelpunten, en al je vragen.

Ga je op zich hartstikke prima met je bedrijf, maar weet je niet weten hoe je een volgende stap moet zetten? En heb je daarnaast ook nog allerlei plannen en ideeën, maar weet je niet hoe je dat kunt vertalen naar een praktisch plan dat je ook eens daadwerkelijk uit kunnen voeren? Weet je niet wat prioriteit moet krijgen, en doe je daarom maar niets?

Ik snap dat. Vastlopen gebeurt de beste. En vaak hoef je maar eén hobbel over, voor je weer back on track bent. 

Als je door de bomen het bos niet meer kunt zien binnen je eigen bedrijf, dan is het goed om eens uit te zoomen. En samen te kijken naar: wat doe je op dit moment, wat zou je allemaal willen doen, en hoe kunnen we dat vatten in een praktisch en concreet plan.

Overige diensten

⊹ Video / audio editing
Video/audio editing voor je online programma, podcast, of (opgenomen) webinar.

⊹ Copywriting en SEO
Fijne en goed leesbare teksten in begrijpelijke taal, die ook nog eens goed gevonden worden door Google.

Heb je hierin interesse, of wil je meer weten? Mail dan naar vera@verawong.nl.