Helderheid, structuur en doelen sessies

Ga je op zich hartstikke prima met je bedrijf, maar weet je niet hoe je een volgende stap moet zetten? En heb je ook nog allerlei toffe plannen en goede ideeën, maar weet je niet hoe je die kunt vertalen naar een praktisch plan dat je ook eens daadwerkelijk uit gaat voeren? Twijfel je over wat prioriteit moet krijgen, en doe je daarom maar niets? Ik snap dat. Vastlopen gebeurt de beste. En vaak hoef je maar één hobbel over, voor je weer back on track bent. 

Als je door de bomen het bos niet meer kunt zien binnen je eigen bedrijf, dan is het goed om eens uit te zoomen. En eens samen met een buitenstaander (hoi) te kijken naar wat je eigenlijk allemaal doet (vaak meer dan je denkt), wat je graag allemaal ook nog zou willen doen, en hoe dat te vatten in een praktisch en concreet plan.

Voor wie

Jouw werk houdt het helpen van anderen in, op welke manier dan ook. Je bent al een paar jaar ondernemer/zzp’er, je kunt lachen om je eigen grappen, en je neemt jezelf serieus genoeg om in jezelf te investeren.

Hoe het werkt

Tijdens drie sessies van ongeveer 1,5 uur gaan we jouw bedrijf samen onder de loep nemen. We maken een allesomvattend overzicht van alles wat er loopt, waar je mee bezig bent. Daarna duiken we in wat je allemaal zou willen doen. Van super concrete werkzaamheden tot vage toekomstdromen, wat het ook is, we schrijven het allemaal op.

Vervolgens gaan we je alles waarderen; gaat het goed, is het leuk, levert het genoeg energie en geld op? Kunnen sommige zaken beter, of stop je het liefste met een aantal dingen? Even door de zure appel heen soms, maar daarna voelt het beter en zoveel behapbaarder. 

Daarna kijken we naar je doelen voor de aankomende drie jaar. Weet je op dit moment niet wat dat zijn? Geen punt, tijdens de sessies gaan er vanzelf dingen naar boven komen, en natuurlijk help ik je om dit helder te krijgen.

Van daaruit gaan we toewerken naar een concreet plan waarmee je de aankomende maanden en jaren zelf aan de slag kunt, en we maken inzichtelijk hoeveel tijd je daar eigenlijk precies beschikbaar voor hebt.

Tot slot vatten we alles in een grove planning. Wat wil je binnen drie maanden en een half jaar op de planken hebben liggen, wat binnen een jaar, en wat zijn de langere termijn doelen die je binnen drie jaar gaat realiseren?

Zijn er daarbij ideeën die eigenlijk niet passen, en die je misschien los mag gaan laten? Dan halen we die uit het plan, en vervolgens mogen ze ook uit je hoofd. Zo schep je ruimte voor wat je wél gaat doen. Geeft een hoop rust 🙂 

En ja, ook jou gaat dat lukken.

Na afloop van onze sessies krijg je een alles omvattend document waarin alles staat dat we gedurende de sessies besproken hebben, en natuurlijk je uiteindelijke plan. Dit document kun je gebruiken als leidraad de aankomende maanden en jaren, en je kunt erop terugvallen als je even niet meer weet hoe of waarom je ergens aan werkt.

En om je daarbij nog extra te ondersteunen plannen we ongeveer 4 weken na de derde sessie een telefonische follow up in, waarin we samen kijken naar hoe het gaat, of je uit de voeten kunt met je plan, waar je tegenaan loopt en hoe we ook die hobbels uit kunnen vlakken.

Als dan blijkt dat het fijn is om elke maand even de koppen bij elkaar te steken, dan kan dat ook (maar daar hebben we het dan wel over).

Concreet

Aan het einde van de sessies heb je helder wat nu goed gaat en genoeg energie oplevert, en wat niet. Je weet waar je de aankomende maanden, half jaar en drie jaar aan gaat werken. Je weet ook duidelijk waar je niet aan hoeft te werken.

Je ziet je pad helemaal helder voor je, en kunt makkelijker keuzes maken omdat nu direct duidelijk is of iets bijdraagt aan je doelen, of juist niet.

Je krijgt:

  • 3 keer een sessie van 1,5 uur
  • 1 uitgebreid document dat je kunt gebruiken als basis voor de aankomende 0-3 jaar

Kosten eenmalig: € 540 ex.btw (21%)
Je ontvangt na afloop van de sessies eenmalig een factuur.

Aan de slag?

Denk je nu: Jaaa kom op met zo’n sessie? Dan zeg ik: Ha, nou dat is heel toevallig precies de reactie waar ik voor ging 😉 

Mail dan naar vera@verawong.nl. Of plan eerst een gratis adviesgesprek in 🙂

Wat zeggen de ondernemers die je voorgingen?

Ook nog even zien wat ze nog over mij te zeggen hebben? Kijk dan hier.

Zie ik je binnenkort?  (Jaaaaa!)