Reviews

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (gemiddelde van 24 reviews)
Super100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Gekoppeld met een echte match

Rated 5,0 out of 5

Samenwerken met Vera is heel fijn. Vera heeft echt de tijd genomen om mij te leren kennen en daardoor weet zij nu ook precies waar mijn sterke punten liggen en aan wat voor soort opdrachten ik met plezier werk. De klant waaraan Vera mij gekoppeld heeft en waar ik nu nog steeds voor werk is een echte match. Daarnaast zit ik in een netwerk met andere creatieve ondernemers, waaraan ik vragen kan stellen, de struggles en mooie dingen van het ondernemerschap kan delen. Ook geeft Vera geregeld een spreekuur waarin zij een bepaald onderwerp behandeld, daar kan je echt iets van leren en natuurlijk vragen stellen. Of ik dit zou aanraden aan collega’s, ja zeker! 

Avatar for Thiba (VA)
Thiba (VA)

Tijd voor een externe blik op mijn en plannen en bedrijf

Rated 5,0 out of 5

Waarom ik Vera inschakelde? Door altijd maar alles zelf te willen doen, blijven er veel ideeën en taken op de plank liggen. Zonde! Tijd dus voor een externe blik op mijn en plannen en bedrijf.

Ik wist van te voren niet helemaal wat ik kon verwachten qua inhoud. En ik had eigenlijk zelf ook niet exact voor ogen waar ik het beste hulp bij kon gebruiken. Na de eerste vrijblijvende kennismaking (die overigens heel soepel en gezellig verliep) kwamen we al snel op een paar concrete punten / vervolgstappen uit.

Door Vera in te schakelen kreeg ik duidelijk in beeld wat de volgende stappen zijn die ik kan zetten, in dit geval met betrekking tot mijn aanbod en het lanceren van een cursus die al op de plank lag. Vera geeft veel concrete tips waar je direct iets mee kan.

Naast dat Vera vol enthousiasme en ideeën zit neemt ze ook je twijfels weg of stelt je vragen die je aan het denken zetten. Door het stellen van duidelijke doelen heb ik nu beter voor ogen waar ik naartoe werk en wat mijn aanbod moet kosten om dit te behalen.

Voor een frisse, enthousiaste en externe blik op jouw bedrijf ben je bij Vera aan het goede adres! Daarnaast is ze ook nog eens heel vrolijk en positief ingesteld, fijn om mee te werken 🙂

Avatar for Sandy - Atelier Terra
Sandy – Atelier Terra

Vera maakt de weg vrij

Rated 5,0 out of 5

Sinds ik Vera in mijn leven en bedrijf heb, heb ik een enorme groei kunnen doormaken. Van een zelfstandige zonder personeel ben ik in een half jaar tijd uitgegroeid tot een onderneming met 10 mensen. Vera was als een curling-teamlid. Met haar bezem boende ze de weg vrij voor mij om deze groei door te maken. Ik zei ‘ja’ tegen drie maanden proeftijd, inmiddels wil ik haar nooit meer kwijt.

Avatar for Bureau Belle Barbé
Bureau Belle Barbé

Mede dankzij Vera’s daadkracht meer dan 60 duizend euro opgehaald voor het goede doel

Rated 5,0 out of 5

Toen onze fundraiser in Het Concertgebouw van Amsterdam zo succesvol werd, dat de organisatie ervan ons boven het hoofd leek te groeien, heeft Vera hier in zeer korte tijd overzicht in gecreëerd en structuur in aangebracht. Hierdoor kwamen de prioriteiten bloot te liggen en konden we snel stappen maken. Met haar kennis van online marketing, haar strakke en tactvolle communicatie en haar frisse blik op het inrichten van processen, heeft ze onze fundraiser naar een hoger niveau getild. Vera helpt mee waar het moet, stuurt aan waar nodig en overziet ten alle tijde het proces volledig. Mede door Vera’s daadkracht hebben we op een professionele manier meer dan 60 duizend euro op kunnen halen voor het goede doel.

Avatar for Nadine de Vries - Cycle2TheMusic
Nadine de Vries – Cycle2TheMusic

Vera is een duizendpoot, kundig en betrouwbaar

Rated 5,0 out of 5

Vera is een duizendpoot, kundig en betrouwbaar. Ze heeft verstand van zaken zowel op het gebied van Sociale Media, als het schrijven van teksten en het uitzetten van plannen. Vera is creatief, heeft veel ideeën en is altijd geduldig met digibeten 🙂 Vera is altijd bereid iets extra’s te doen en ze werkt op flexibele tijden. Vera is makkelijk in de omgang en heel grappig. Met haar werken voelt niet als werk!

Avatar for Ruth Evers - Talmor
Ruth Evers – Talmor

Creatief, meedenkend, grappig, trouw, snel, oog voor detail

Rated 5,0 out of 5

Creatief, meedenkend, grappig, trouw, snel, oog voor detail. Het zijn allemaal kwaliteiten die Vera heeft en waarom ik al 2 jaar zo fijn samen werk. Op afstand en toch verbonden.

Avatar for Karien de Munk Training en beleving
Karien de Munk Training en beleving

Scherp, denkt altijd twee stappen vooruit en heeft voor alles een oplossing

Rated 5,0 out of 5

Vera en ik werken samen voor verschillende opdrachtgevers en dat is altijd een genoegen. Vera is scherp, denkt altijd twee stappen vooruit en heeft voor alles een oplossing. Ze weet goed het overzicht te bewaren en denkt na over manieren om ingewikkelde processen te stroomlijnen en te automatiseren. Daarnaast ben ik onder de indruk van haar accurate kennis van allerlei handige digitale tools. Tenslotte is Vera met haar positieve instelling en goede gevoel voor humor gewoon een heel leuk mens om mee samen te werken.

Avatar for Anne Merkx freelance schrijver en virtual assistant
Anne Merkx freelance schrijver en virtual assistant

beveel Vera ten zeerste aan!’

Rated 5,0 out of 5

Deze hint kreeg ik van Vera: ‘Teksten kun je schrijven met behulp van AI’. Ik nam dat advies ter harte en werd abonnee van ‘Jasper.ai’. Een kunstmatig intelligente schrijfrobot die mij nu al een paar maanden met SEO teksten helpt. Je stopt er een paar trefwoorden in en Jasper braakt een heel stuk tekst uit. Dank Vera, goeie tip.

Jasper vroeg ik ook om een aanbeveling over Vera te schrijven. Daar komt dit uit: ‘Vera Wong is betrouwbaar, punctueel en zorgvuldig. Je kunt er zeker van zijn dat projecten en taken bij haar in goede handen zijn. Ben je op zoek bent naar een online business manager die zeer competent en professioneel is, zoek dan niet verder. Ik beveel Vera ten zeerste aan!’

Geen woord Spaans bij. Maar ook een beetje onpersoonlijk. Dit voeg ik toe: Het leukste en royaalste kerstpakket komt elk jaar van Vera.

Avatar for Marcel Oden Move The Product
Marcel Oden Move The Product

Vera is doortastend, taalvaardig, en een fantastische event manager

Rated 5,0 out of 5

Toen ik een project- en managementassistent zocht in 2017, viel Vera al op tussen de inzendingen door haar eerdere ervaring bij een qua omvang en groei vergelijkbare organisatie. Ze leerde mij al snel een aantal handigheden met bijvoorbeeld wachtwoordbeheer en community management waar we nu nog dankbaar gebruik van maken. Vera is leergierig, snel en handig en altijd klantgericht. Verder is het ook gewoon leuk om met haar samen te werken, vanwege haar positieve inslag en begripvolle collegialiteit. Haar ondernemendheid combineert ze met betrokkenheid bij de klant. Ook tijdens haar ‘sabbatical’ met de camper toerend door Europa, en flexibel in deeltijd werkend voor NextGreen, stond ze klaar wanneer het nodig was. Ze is doortastend met administratie, en taalvaardig met websitebeheer, nieuwsbrieven en het editen van publicaties, ook voor de communities waar NextGreen voor werkt(e). En ze bleek een fantastische event manager tijdens de bredere netwerk bijeenkomsten van de Green Deal Groene Daken. Veel succes en samenwerk plezier Vera, met de klanten die nog op je mooie pad komen!

Avatar for Anne-Marie Bor - NextGreen
Anne-Marie Bor – NextGreen

Fijn en meedenkend

Rated 5,0 out of 5

Wat was het fijn om met Vera samen te werken met de SEO optimalisatie van mijn website. Vera heeft een fijne manier van communiceren, ze dacht altijd goed met me mee en gaf advies waar nodig, zodat het helder was wat de meest passende stap was. Wat ik ook heel prettig vond was dat ze me uitlegde hoe ze de dingen aanpakte, zodat ik in de toekomst zelf kan blijven checken en bijwerken waar nodig. Aanrader!

Avatar for Stephanie, Studio Holistic
Stephanie, Studio Holistic