Opdracht: Technisch VA gezocht!

Voor een opdrachtgever zoek ik een technisch VA die haar website helemaal kan updaten, bijwerken, een thema aan kan passen, en die lijst met dingen die aangepast moeten worden zelfstandig op kan pakken en uit kan voeren. Zowel technisch als front end. Denk aan: een tweede domeinnaam forwarden naar de huidige website, alle benodigde updates doen, nieuwe pagina’s aanmaken en daarvoor een mooi format maken dat past bij de huidige huisstijl, etc.

De website is gemaakt in WP en ze gebruikt de Otter Blocks builder. Je moet hiermee kunnen werken, want er is een probleem mee na een update. Ze zoekt heel specifiek níet iemand die dit nog uit moet zoeken of zelf niet precies weet hoe het exact werkt.

Het gaat in eerste instantie om een project, dus een eenmalige klus met een bepaald aantal uren, en daarna waarschijnlijk vaste maandelijkse ondersteuning. Affiniteit met duurzaamheid en klimaat is een pre 🙂 

Mocht je je geroepen voelen, lees dan eerst even hoe ik werk (volg de link), en als je na het lezen nog steeds enthousiast bent, dan hoor ik je graag! Vul dan het formulier in (vind je onderaan de pagina) en vermeld daar even bij om welke opdracht het gaat: 231019-TVA-DKD.

Veel liefs,

Vera

Werkwijze & aanmeldformulier

Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *