VA ZOEK & VIND SERVICE

Dus je wilt gaan werken met een virtual assistant? Wat goed!

Een heerlijk vooruitzicht: een handige vaste ondersteuner die je gaat helpen met al die klusjes die nu steeds van je bord afvallen, of die je teveel energie kosten en te weinig opleveren. Wat gaat dat een rust opleveren. En heel veel tijd. Klinkt goed, toch?

Maar.. hoe pak je zoiets aan?

Wil je graag met VA gaan werken, maar zie je op tegen eindeloze sollicitaties en veel extra werk? Wil je het niet alleen hoeven uitzoeken en regelen? Of heb je gewoon geen tijd om dit erbij op te pakken? En wil je bovendien graag advies van iemand met veel ervaring aan zowel de opdrachtgever kant als de VA kant?

Say no more 🙂 Ik help je graag.

Ik koppel ondernemers aan een slimme en leuke VA, en bespaar ze zo een hoop tijd en moeite. Dankzij mijn ervaring als VA én als opdrachtgever, begrijp ik beide kanten goed en weet ik vaak snel een sterke en kloppende match te maken.

Een goede assistent is écht haar gewicht in goud waard

Het is echt zo. Als je haar eenmaal gevonden hebt en het werkt, dan kun je je lol niet op. Samen sta je sterk. Het gevoel van een vaste assistent hebben waar je op kunt bouwen en vertrouwen, dat is goud. Dat gun ik iedere ondernemer.

Hoe werkt mijn VA dienst precies?

Als jij en ik elkaar nog niet kennen, dan plannen we een adviesgesprek in in. Daarin kun jij je verhaal doen, en ik stel je allerlei vragen. Ik probeer een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jou als persoon, van je bedrijf, en van aan welk type ondersteuning er meeste behoefte is. En door welk type VA dat het beste opgepakt kan worden, natuurlijk.

Na ons gesprek maak ik een opdrachtgeversprofiel van jou en je bedrijf, en schrijf ik een vacaturetekst die ik uitzet in mijn eigen netwerk en/of daarbuiten.

Ik neem alle sollicitaties door (vaak tientallen) en stel een shortlist op van de meest geschikte kandidaten. Daaruit selecteer ik 1 tot 3 VA’s waarvan ik weet dat ze de kennis en ervaring hebben om jouw werkzaamheden uit kunnen voeren, en waarvan ik denk dat ze goed bij jou en je bedrijf zullen passen.

Ik let daarbij ook op of zij qua persoonlijkheid en energie een goede match met jou vormen (minstens net zo belangrijk). Verder kijk ik naar of iemand affiniteit heeft met jouw branche, of naar of iemand zeer specifieke werkervaring heeft met specifieke programma’s.

Ik stel ik de VA(‘s) aan je voor d.m.v een VA profiel dat ik van ze maak. Op basis daarvan selecteer jij een of meer VA’s waarmee je graag kennis zou maken.

Jullie voeren een kennismakingsgesprek. Als jullie besluiten om met elkaar te gaan starten, dan maken jullie zelf afspraken over het aantal uren, het tarief, wanneer jullie beginnen, etc. Ook tijdens de werkzaamheden onderhoud je zelf rechtstreeks contact met je VA en stuur je haar zelf aan. Zij factureert rechtstreeks aan jou.

Ik help jullie op weg help a.d.h.v een handige onboarding checklist. Ook krijgt je VA toegang tot een door een jurist opgestelde Overeenkomst van Opdracht en een Verwerkersovereenkomst (AVG). Zo maken jullie een vliegende start, en kun je snel en efficiënt samen aan het werk.

Samengevat – wat krijg je precies?

Als je van mijn VA dienst gebruik wilt maken (leuk!), dan kun je van mij het dus volgende verwachten:

  • Ik maak een opdrachtgeversprofiel van jou en je bedrijf
  • Ik schrijf een vacaturetekst
  • En zet deze uit in mijn netwerk en daarbuiten
  • Ik neem alle sollicitaties door en stel een shortlist samen
  • Ik maak VA profielen van de voor jou geselecteerde VA’s
  • En ik zorg ervoor dat zij precies weten aan welk soort ondersteuning jij behoefte hebt
  • Ik zorg voor een vliegende start van jullie samenwerking door jullie een onboarding checklist te geven voor tijdens jullie kennismaking
  • De VA waarmee je gaat samenwerken ontvangt van mij contract sjablonen, waarmee zij jullie samenwerking netjes op papier kan zetten en alles goed geregeld is. Zowel voor jou, voor haar, als voor de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

De VA dienst bespaart ondernemers gemiddeld 7-10 uur werk.

De kosten

De kosten voor mijn diensten zijn eenmalig €300 euro ex. btw.*
* ondernemers die eén of meerdere advies en strategie sessies geboekt hebben krijgen 50% korting op deze prijs.

Goed om te weten

Het gebeurt bijna nooit, maar mocht er geen match zijn, dan zet ik opnieuw een oproep voor je uit en selecteer ik nieuwe VA’s voor je waarmee je kunt kennismaken. Je betaalt dan niets extra’s.

Lijkt het je wat?

Dan ga ik heel graag voor je aan de slag! Je kunt mijn dienst direct inschakelen door het adviesgesprek in te plannen. Wil je liever eerst even contact? Mail me dan. Ik voel me absoluut vereerd als ik met je mee mag denken over jouw bedrijf. Dus, als ik je ergens mee kan helpen, laat het me weten! Ik hoor heel graag van je.

Sit back..

Ben je er helemaal klaar voor?

Twijfel je nog, of weet je niet helemaal wat je uit zou willen besteden, en hoe? We kunnen als je daar behoefte aan hebt eerst samen een stap terug zetten en de nodige helderheid en structuur creëren tijdens een sessie. Hierna weet je exact wat je de aankomende maanden, jaar en 3 jaar te doen staat en welke keuzes bijdragen aan je doelen, en welke juist niet. Ook weet je wat je graag zelf wilt blijven doen en wat je zou kunnen uitbesteden.

Ik kan je ook helpen om je werkprocessen in kaart te brengen, te optimaliseren, misschien zelfs deels te automatiseren. Samen kunnen we een heldere werkbeschrijving opstellen waarmee je nieuwe VA zelfstandig uit de voeten kan. Waarschijnlijk denk jij nu: uhh, werkprocessen, nee, saai, blehh. Maar geloof het of niet, dit vind ik echt leuk om te doen. En jij gaat het ook leuk vinden, want hiermee aan de slag gaan betekent voor jou dat daadwerkelijk starten met een VA heel dichtbij is. Als je hier behoefte aan hebt, mail me dan, dan plannen we een kennismaking in en maak ik een voorstel op maat.

Vervolgens is het veel eenvoudiger om met een VA aan de slag te gaan. Omdat je zelf helemaal scherp hebt hoe je wilt dat die samenwerking eruit ziet, en wat het op moet leveren.