Lanceer plan & content plan sessies

Tijdens de lanceerplan sessies leer ik je hoe je zelf een lanceerplan in elkaar zet, terwijl we samen werken aan jouw eerste lanceerplan. Na deze sessies weet jij exact wat je gaat lanceren, wanneer, wat het kost, en via welke kanalen je gaat lanceren. Ook besteden we uitgebreid de tijd aan een doelgroepbepaling, waardoor je ook haarscherp hebt voor wie je lanceert en wat zijn/haar probleem is (en hoe jouw aanbod hier dé oplossing voor biedt).

Goed om te weten: ik geloof niet in one-size-fits all oplossingen. Ik volgde een aantal cursussen, waaronder de cursus van Celine Charlotte over het maken en verkopen van een online cursus, en de cursus van Fast Forward Amy over launching. Hun manier van onderwijzen is vaak: dit werkt voor mij, als jij het ook zo doet dan werkt het waarschijnlijk ook voor jou. Mijn aanpak is tegenovergesteld; we gaan kijken naar wat wat bij jou past, en waar jij je comfortabel bij voelt. Geen doorzichtige marketing tructjes, maar een authentieke en sympatieke manier van je aanbod aan de mens brengen.

Het vervolg op de lanceer plan sessies zijn de content plan sessies; hierin bouwen we voort op het lanceer plan en leer je per fase (prime, prove, permit en peak) goed passende content maken. Ook helpt deze sessie bij het (her)schrijven van je salespage. Na de sessie weet je precies welke content / input onmisbaar is voor potentiële klanten om een koop beslissing te kunnen nemen, en in welke volgorde je dit het beste kunt brengen. En je hebt een heleboel concrete ideeën en een globaal plan dat je alleen nog maar uit hoeft te gaan voeren (makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar een plan helpt enorm!) Je krijgt ook een basis content kalender erbij, eenvoudig gemaakt in Excel, maar eigenlijk heb je niet meer nodig. Alles staat erin.

Wat krijg je?

  • 2 x 2 sessies van 1,5 uur
  • 1 ready to go lanceerplan
  • 1 contentkalender
  • en veel input voor je contentkalender
  • de bouwblokken voor je salespage

Wat kost het? Lanceerplan sessies € 275 ex.btw (21%)
Contentplan sessies € 275 ex. btw (21%)
Combinatie van beide sessies: €450 ex.btw (21%)

Zie je het helemaal zitten?

Wat leuk!Via deze link plan je de sessie in. Graag ontvang ik ook per mail een bevestiging.