Programma tip: e-mailmarketingprogramma MailerLite

Gedachtenwolkje: zet je ideeën op papier in een nieuwsbrief met e-mailmarketingprogramma MailerLite

Wat een fijne ontdekking: het e-mailmarketingprogramma MailerLite! Ik was al een tijdje ontevreden over het programma dat ik al jaren gebruikte, MailChimp. Ik was ooit erg enthousiast gestart maar begon steeds meer tegen de beperkingen ervan op te lopen. Het programma is log en werkt langzaam, je kunt inmiddels niet langer meerdere lijsten met e-mailadressen naast elkaar laten bestaan, en het importeren van je eigen template kan ook niet meer. Althans, niet in de gratis versie. En het abonnement vond ik relatief erg duur. Dat was het niet waard vond ik.

Dus ik ging vorige week op zoek naar een nieuw programma, en kwam uit bij MailerLite. En echt, ik ben enorm positief verrast! Het werkt super fijn, snel, en de mogelijkheden zijn heel uitgebreid. Echt een ontzettend gebruiksvriendelijk programma, ben tot nu toe niets tegengekomen dat ik liever anders zou zien. Een aanrader dus! Zelfs het overzetten van m’n contacten en mijn template was niet lastig en ging snel. Niet alleen interessant als je voor het eerst een nieuwsbrief op gaat zetten dus.

Als je benieuwd bent naar hoe het er uit zou kunnen zien, ik verstuurde vandaag een Nieuwetijdswonen nieuwsbrief, de allereerste met dit programma.

Je kunt je ook aanmelden voor die nieuwsbrief via een erg mooi formulier (al zeg ik het zelf).Hij staat vol nieuws over (alternatief) wonen, inspiratie, en mijn laatste blogs. En hij wordt zeer onregelmatig verstuurd 🙂


Bekijk hier de ins en outs van e-mailmarketingprogramma MailerLite.

Hulp nodig bij het opzetten van een nieuwsbrief? Of weet je hoe het moet, maar heb je er geen tijd voor? Of wil je overstappen op MailerLite of een ander e-mailmarketingprogramma? Mail me dan! Ik vind het maken van een nieuwsbrief een van de allerleukste dingen om te doen. Ben erg benieuwd naar je ideeën en wensen!

Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *