Waar werk ik eigenlijk allemaal aan?

Ik dacht, ik ga eens wat vaker met jullie delen waar ik mee bezig ben (en wie weet breng ik je zo nog eens op ideeën 😉 ).


Nieuwsbrief Stichting Mediation MRO

Deze week was dat onder andere: de ‘Zomernieuws 2020‘ nieuwsbrief van Stichting Mediation in Milieu en Ruimtelijke Ordening (SMRO). SMRO verzendt vier keer per jaar een uitgebreide nieuwsbrief die ik met heel veel plezier voor ze in elkaar zet.

De website houd ik ook bij, en daar staan sinds deze week ook weer een paar leuke nieuwe berichten op. Gaat dat zien!


Website: Best Practice Project

Ook deze week gemaakt en opgeleverd: www.bestpracticeproject.nl! Dit top project voor verloskundig Nederland (een al betaalde projectleider aan boord kunnen halen om daarmee samen best practices uit andere regio’s te gaan implementeren) liep al even maar was online nog nergens te vinden. Nu wel!

Enne, mocht je toevallig geboortezorgprofessionals kennen (verloskundigen, gynaecologen, kraamverzorgenden), wijs ze hier dan vooral even op! Dit willen ze weten!


Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *