Als hard werken beloond wordt: bovenaan in Google!

Ken je dat, dat het allemaal soms opeens niet meer goed aanvoelt? De kleuren in je huis, je kleding, de indeling van je tuin, of in mijn geval dus je website?

Ik liep al dagen te twijfelen of ik de boel om zou gooien of niet. Bijna had ik het niet gedaan. Het was best een hoop werk en ik had zoveel andere dingen te doen. Maar ik ben er deze week tóch voor gaan zitten. Ik heb mijn teksten herschreven, het menu omgegooid, en alles opnieuw SEO geoptimaliseerd. En het resultaat mag er zijn!

Ik ben weer helemaal blij met hoe het is en sta inmiddels zelfs op de eerste plaats in Google! Bovenaan! TROTS! Nu alleen nog wat nieuwe foto’s maken en plaatsen, en dan kan m’n website weer een mooi tijdje mee 

Ben jij helemaal gelukkig met je website? Zijn alle teksten precies goed, passen de foto’s bij je en kloppen de kleuren helemaal? En is hij SEO geoptimaliseerd? Of zouden een van die dingen eigenlijk wel anders mogen? Mail je me dan? Ik help je graag!

– Vera

Een reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *